Как да разбера дали някой е изтрил живота360

Life360 е проектиран да бъде най -доброто приложение за проследяване, тъй като е трудно да се излъже и да се излъже вашето местоположение. Поради това някои членове на кръговете ви може да почувстват, че приложението нарушава поверителността им, и решават да го изтрият. Има два начина за изтриване на Life360 и може да не разберете веднага, че член е направил това.

Как да разбера дали някой е изтрил живота360

Можете да изтриете потребителския си профил в Life360 или да изтриете самото приложение, плюс има възможност създателят на кръга да премахне и хора. В зависимост от това, което правите, може да има известие, че членът вече не е достъпен на Life360.

Какво се случва, ако някой изтрие приложението Life360?

Ако член реши да изтрие приложението, администраторът и другите членове на кръга не получават известие. Това е логично, тъй като Life360 няма достъп до настройките на iPhone или Android. Изтриването на приложението обаче премахва и вашия профил от системата, кръговете на Life360 може да не вземат веднага промените.

Например, приложението може да покаже последното регистрирано местоположение, да покаже „Проследяване на местоположението е спряно“ или да покаже удивителен знак, докато софтуерът регистрира, че потребителят е изчезнал. След това маякът за местоположението на члена изчезна и те няма да се появят в нито един от кръговете.

живот 360

Какво се случва, ако някой изтрие акаунт в Life360?

Разработчикът не предоставя никаква информация, ако има известие, когато някой изтрие акаунта в Life360. Независимо от това, лесно можете да кажете, че човекът вече го няма. На първо място, местоположението на потребителя спира да се актуализира и отново може да има съобщение, че временно е изключено.

Но не мислете веднага, че членът е изтрил приложението или акаунта. Местоположението може да няма актуализация, когато няма мрежа, ако батерията е под 20%и когато член реши да деактивира проследяването. В допълнение, VPN и безшумните режими също са много добри в измамата на местонахождението на някого.

Имайки предвид това, може да искате да влезете в менюто Хора, първата икона в долния ляв ъгъл на екрана. Там трябва да можете да намерите снимката на потребителския профил на потребителя и да проверите статистиката му.

За да стане ясно, изтриването на акаунта премахва цялата история на устройствата, фиксираните места, както и маяка на потребителя. С други думи, няма да можете да го намерите на картата, ако акаунтът бъде изтрит. Профилът им ще изчезне.

Как да изтриете акаунт в Life360

Докоснете Настройки в долния десен ъгъл на екрана и изберете Акаунт под Универсални настройки. Изберете Изтриване на акаунт в следния прозорец и потвърдете избора си, като докоснете „Изтриване на моя акаунт“.

изтриване на акаунт

Важна забележка

Изтриването на акаунта или приложението не отменя автоматично абонамент за премиум. За целта трябва да получите достъп до приложението чрез App Store или PlayStore и да премахнете абонамента там. Ако сте платили с кредитна карта, влезте в сметката на банката/кредитната карта, изберете Таксуване и следвайте инструкциите за анулиране.

Какво се случва, ако някой бъде изтрит от кръг?

Създателят на кръга и/или администраторът имат привилегиите да изтрият член. Но това не е същото, когато човек реши да премахне акаунта от приложението. Премахването от кръг не влияе върху профила на члена, историята на шофирането и други регистрирани данни.

Въпреки това информацията няма да бъде налична в този конкретен кръг и отстраненият член получава известие, че е изключен.

Как да изтриете член на кръга

Първо, трябва да се уверите, че сте влезли с администраторски права. След това влезте в Настройки и отидете до Управление на кръга. Ако използвате няколко кръга, докоснете този, който съдържа излишния член и изберете „Изтриване на членовете на кръга“.

изтрийте членовете на кръга

Изберете член от списъка, потвърдете избора си и докоснете Запазване или Готово, за да влязат в сила промените. Този член незабавно ще бъде премахнат и историята на местоположението му вече няма да е налична.

често задавани въпроси

Как мога да разбера дали някой е изтрил приложението?

За съжаление, няма сигурен начин да се каже със сигурност дали някой е изтрил приложението, без да има достъп до телефона си. Но ще видите съобщението „Споделянето на местоположението е спряно“ или нещо подобно.

Въпреки че в кръга няма известия или съобщения, че някой е изтрил приложението Life360, със сигурност ще разберете, че нещо не е наред. Вече няма да виждате процента на батерията на човека например.

И накрая, в зависимост от това кой е въпросният човек, може да искате да проверите телефона му. Независимо дали сте на iPhone или устройство с Android, проверете Google Play Store или Apple App Store за приложението Life360. Ако пише „Инсталирай“ или „Вземи“, човекът не го изтегля на телефона си.

Лесно ли е да измамя местоположението ми на Life360?

Потребителите на Android имат много по -лесно време да измамят местоположението си на Life360, отколкото потребителите на iPhone. Това е така, защото Apple не поддържа същите приложения за измама като Google Play Store.

Въпреки че може да се направи както на Android, така и на iOS, това не е най -простият процес.

Някой ще знае ли, че съм изключил местоположението си?

Да. Когато изключите местоположението на телефона си в настройките; Life360 ще попълни статус „Споделянето на местоположението е спряно“. За съжаление, това е част от алгоритъма на приложението и не може да бъде заобиколено.

Подушете изтриването

Въпреки че е софтуер за проследяване, Life360 дава на потребителите много място да решат дали искат да споделят информация за местоположението или не. Ето защо няма нужда да изтривате приложението, освен ако някой реши да не го използва повече. Както и да е, много е лесно да се определи дали някой член е изтрил приложението.

Мислили ли сте някога да изтриете Life360? Защо мислите, че потребителите решават да изтрият? Дайте ни вашите два цента в секцията за коментари по -долу.

скорошни публикации