Как да разбера дали някой е изтрил акаунта си в Discord

Discord е за лесна за използване комуникация между геймърите и приятелите, но понякога може да е малко прекалено много за справяне. Ако някой вече не изпитва нужда да използва услугата, той може да изтрие напълно своя акаунт. За съжаление, Discord не предупреждава колегите, че акаунтът е изтрит.

Как да разбера дали някой е изтрил акаунта си в Discord

Има доста просто решение да разберете дали някой е изтрил акаунта си. Въпреки че може също така да изглежда така, сякаш те просто са се оттеглили от приятел или евентуално са били забранени. Нека го разберем заедно.

Ако искате да изтриете акаунта си в Discord, прочетете Как да изтриете акаунт в Discord.

Изтрит ли е акаунт?

Един от ключовите индикатори за това дали даден акаунт е изтрит е като проверите потребителското име. Промените в потребителското име възникват, когато някой премине през процеса на изтриване на акаунта си.

Важно е да се спомене, че Discord дава възможност на потребителите да деактивират, вместо да изтрият акаунт. Деактивиран акаунт ще изглежда същият като този, който е изтрит. Ако търсите контакт, който изглежда изтрит, важно е да проверите отново за активност на по -късна дата.

Има няколко начина потребителят да персонализира взаимодействията в платформата Discord. Блокирането на потребители, деактивирането на акаунт, освобождаването от приятел и изтриването на акаунт е по милостта на потребителите.

Активните потребители трябва да изглеждат така:

Когато даден акаунт бъде изтрит, името на акаунта се променя в нещо като „Изтрит потребител #####.“ Числата, които се появяват след „DeletedUser“, могат да бъдат всички нули или куп произволно генерирани числа. Така че, ако вашият приятел в момента се появява в „списъка ви с приятели“ по този начин, акаунтът му е изтрит.

Името може да се появи и в предварително публикувани съобщения, включително тези в сървърните чат стаи, директни съобщения и всяка друга точка на взаимодействие в Discord.

Към всеки акаунт има прикрепен уникален идентификационен номер (в случай на екранна снимка над идентификационния номер е „7098“) при създаването на акаунта. Потребителското име и уникалният идентификационен номер на акаунта вече не са свързани по смислен начин, след като акаунтът бъде изтрит. Това гарантира лицето, чийто акаунт е изтрит, че тяхната информация и публикуван преди това текст не могат да бъдат проследени до тях.

Друг индикатор, че акаунт е изтрит или деактивиран, е, че всички общи приятели, които двамата потребители са имали, вече няма да се показват като „взаимни връзки“. Това е така, защото потребителят с изтрит/деактивиран акаунт вече не е активен.

Ако акаунт е деактивиран от Discord за злоупотреба или може би непълнолетно лице е управлявало акаунта, потребителското име ще изглежда същото като изброеното по -горе. Независимо от причината; ако видите „DeletedUser #####“ акаунтът вече не е активен.

За тези, които искат завинаги да изтрият акаунта си в Discord, могат. Гарантирайки, че дори „DeletedUser #####“ вече не се показва в платформата, потребителите могат да се свържат с екипа за поддръжка на [email protected]

Блокирани акаунти

Потребителите все още ще могат да виждат деактивиран или изтрит акаунт. Ако някой е бил блокиран от друг потребител, акаунтът изобщо няма да се показва. Ако смятате, че може да сте блокирани, но вижте „DeletedUser ##### ", значи не сте били блокирани.

Без приятели

Ако виждате, че потребителското име все още е активно, като например екранната снимка, посочена по -горе, тогава акаунтът не е деактивиран и не сте блокирани. Ако не можете да видите информация за акаунта, това просто означава, че не сте били приятели.

Какво се случва, когато някой изтрие акаунта си?

Ако някой изтрие акаунта си, съобщенията, които е изпратил, остават заедно с изображения и друга информация. Това затруднява много потребители да идентифицират дали акаунтът е изчезнал завинаги или администраторът си почива.

Въпреки че миналата информация е изоставена, ще забележите, че няма нова дейност и няма да получите отговор на текущите си съобщения.

Ако трябва да изтриете акаунта си и искате да вземете съобщенията си със себе си, докоснете трите хоризонтални точки до всяко съобщение и изберете опцията за изтриване, преди да затворите профила си.

Възстановяване на изтрит акаунт

Discord не изтрива за постоянно информацията за акаунта за 30 дни. Ако някой е изтрил акаунта си и е решил да го активира отново, задачата е възможна.

Независимо от причината за изтриването, можете да възстановите акаунта, стига да е в рамките на 30-дневния прозорец за изтриване.

След изтичане на 30 -те дни акаунтът се изтрива за постоянно заедно с личната информация, приложена към него. Това се прави, за да се спазят изискванията на GDPR или „Общия регламент за защита на данните“.

За да възстановите нормалното състояние на акаунта на Discord:

  1. Потребителят с изтрит акаунт ще трябва да влезе в Discord чрез настолния компютър или приложението за браузър.
    • Трябва да се появи изскачащ прозорец „Профилът е насрочен за изтриване“, който показва, че вашият акаунт е въвел обратното броене до трайно унищожаване.

  2. Точно под „Сигурен съм! Бутон “, трябва да видите„ Променете решението си? Възстановяване на акаунт”.
  3. Щракнете върху Възстановяване на акаунт, за да имате достъп до акаунта си отново.
    • Ако не виждате описания диалогов прозорец, когато влизате, за да възстановите акаунта си, вече е твърде късно. Профилът вече не е достъпен за възстановяване и е изтрит за постоянно.
    • За да създадете нов акаунт, ще трябва да започнете процеса отначало.

За акаунти, които са изтрити благодарение на Discord, ще трябва да създадете нови акаунти. Възможно е IP, прикрепен към изтрития ви акаунт, също да е бил забранен. Това означава, че ще трябва да получите помощта на VPN, за да заобиколите забраната и да създадете нов акаунт.

често задавани въпроси

По -долу сме очертали още информация за вас!

Каква е разликата между деактивиран и деактивиран акаунт?

Някои потребители просто се нуждаят от почивка от клиента за съобщения, но знаят, че биха искали да се върнат някой ден. Тези потребители избират временно да закрият своя акаунт, което ние наричаме деактивиран акаунт. Профил, към който потребителят няма намерение да се връща, се нарича деактивиран акаунт.

Мога ли да изпращам съобщения до някой, който е деактивирал акаунта си?

Абсолютно. Деактивиран акаунт пак ще позволява заявки и съобщения за приятелство, но потребителят няма да бъде уведомен, докато не активира своя акаунт. След като се регистрират, всичките им съобщения и заявки за приятелство ще започнат да работят отново.

Имах страхотен разговор с друг потребител и сега потребителското му име казва „Изтрит потребител.“ Това грешка ли е?

Ако говорите с някого в Discord и той изведнъж се показва като изтрит потребител, може да се чудите дали това е проблем. Какво стана с твоя приятел? Ако приемем, че се разбирате много добре и говорите редовно, първата ви мисъл вероятно ще бъде, че това е някаква странна грешка. U003cbru003eu003cbru003e По -честата възможност е Discord да забрани потребителя и неговия IP адрес. Ако никога не сте срещали човека и наистина не знаете много за него, много е възможно големият разговор, който сте водили, да е бил спам акаунт. U003cbru003eu003cbru003e От друга страна, Discord не е без недостатъци и няколко потребители имат се оплакаха във форумите, че техните акаунти са спонтанно изтрити. Когато това се случи, единственото нещо, което можете да направите, е да се свържете с u003ca href = u0022 // support.discord.com/hc/en-usu0022u003eDiscord Supportu003c/au003e и да се надявате на най-доброто.

скорошни публикации