Как да разбера дали някой е прочел съобщението ви GroupMe?

GroupMe е удобен инструмент, който ви помага да организирате по -големи групи хора. Не е за разлика от други приложения за текстови съобщения, които се фокусират върху разговорите един на един.

Как да разбера, ако някой е прочел съобщението ви GroupMe?

Вместо това, той се фокусира най -вече върху групови разговори. Следователно интерфейсът е малко по-различен и някои функции могат да бъдат малко объркващи или несъществуващи.

Например, ако искате да знаете кой е прочел вашето съобщение на GroupMe, може да се изненадате. Има ситуация, когато тя работи, но по -често ще се оказвате, че безнадеждно търсите известието.

Кога можете да видите известието „Прочетено“

Има само един определен начин да се уверите, че някой е прочел вашето съобщение GroupMe. Това е само ако използвате директно съобщение.

Когато изпращате директно съобщение до потребител на GroupMe, ще забележите малък сигнал „Изпратено“ под него. Това означава, че съобщението ви е отишло до получателя, но все още не е отворено.

Когато другият потребител отвори съобщението и го прочете, сигналът по -долу ще гласи „Прочети“. По този начин ще знаете, че получателят е отворил вашето съобщение.

как да разбера дали някой е прочел съобщението на групата

Като цяло няма голяма разлика между GroupMe и други приложения за незабавни съобщения. Всеки има свой метод да ви уведоми, че съобщението ви е прочетено или „видяно“.

Какво ще кажете за груповите чатове на GroupMe?

За съжаление няма начин да разберете кой е прочел съобщението ви в групов чат на GroupMe.

Инструментът няма да ви уведоми кой член на групата е видял съобщението. Това е недостатък в сравнение с други подобни приложения за незабавни съобщения като Messenger. Тези приложения ви уведомяват, след като всеки отделен получи съобщението.

Няма и жизнеспособен начин да се поправи това. Така че, ако искате да знаете дали конкретен член на групата е получил съобщението, опитайте вместо това да изпратите директно съобщение.

Как да изпратите директно съобщение на GroupMe?

Директното съобщение е частен разговор между вас и друг потребител на GroupMe. Можете да го използвате, за да разберете дали този конкретен потребител е прочел вашето съобщение.

Тъй като GroupMe работи по-добре за по-голям брой потребители, разговорите индивидуално се връщат към втория план. Ето защо достъпът до него не е лесен.

Но ето какво трябва да направите.

  1. Отворете началния екран на приложението GroupMe.
  2. Докоснете иконата „Меню“ (три хоризонтални линии) горе вляво на приложението.

    съобщение за групата

  3. Изберете менюто „Контакти“, за да отворите списъка с контакти.

    ако някой прочете съобщението на вашата група

  4. Намерете потребителя, на който искате да изпратите съобщението.
  5. Въведете тялото на съобщението.
  6. Изберете „Изпращане“.

Има и начин да изпратите директно съобщение до потребител, ако споделяте група.

  1. Отворете групата с желания потребител от началния екран на GroupMe.
  2. Докоснете бутона „Членове“.
  3. Намерете човека, на когото искате да изпратите SMS.
  4. Докоснете изображението на неговия профил (аватар).
  5. Изберете „Директно съобщение“ от падащото меню.

Това ще ви пренасочи към отделен разговор с този потребител. Също така имайте предвид, че не можете да изпращате текстови съобщения на потребителите на SMS чрез директно съобщение.

Можете ли да изтриете съобщения, преди другите да ги видят?

GroupMe ви позволява да скривате съобщения от устройството си, но не можете да ги изтриете за всички. Така че, ако сте изпратили нещо, което не трябва да имате, няма начин да го премахнете. Други потребители така или иначе ще го видят.

Ако искате да скриете тези съобщения или разговори от устройството си, можете да изпълните следните стъпки:

  1. Изберете разговора, който искате да скриете от началния екран на GroupMe.
  2. Потърсете съобщението, което искате да скриете.
  3. Натиснете дълго това съобщение, за да влезете в менюто (или щракнете с десния бутон, ако използвате компютър).
  4. Докоснете „Скриване на съобщението“.

Ако скриете последното изпратено съобщение, няма да можете да видите дали другият потребител го е видял.

Но тъй като всички съобщения остават в базата данни, можете да изберете да ги „скриете“.

  1. Докоснете аватара на отделния потребител.
  2. Изберете „Настройки“.
  3. Докоснете „Показване на съобщенията“.

Това ще покаже всички съобщения от разговора, които преди това сте скрили.

често задавани въпроси

Как да деактивирам разписки за четене в GroupMe?

Ако не искате друг потребител да знае за вашите взаимодействия с техните съобщения, можете да изключите разписките за четене за DM на GroupMe. В горния ляв ъгъл докоснете трите хоризонтални линии. Оттам докоснете „Настройки“. Накрая превъртете до опцията за разписки за четене и изключете опцията.

Това е и обяснението, когато не можете да видите разписките на друг човек, когато сте му изпратили DM. Ако потребителят е деактивирал тази опция, не можете да видите разписките му.

Не виждам прочетени разписки на друг човек. Блокираха ли ме?

За съжаление няма начин да сте сигурни дали друг потребител ви е блокирал. Ако не виждате разписка за четене, но другият потребител отговаря на вашето съобщение, тогава можете да сте сигурни, че не сте блокирани, функцията на другия потребител е изключена.

Ако обаче другият човек не отговори, наистина няма начин да се каже по един или друг начин. Това е така, защото когато потребител ви блокира, все още можете да виждате съобщенията му в групи. Някои потребители са заявили, че когато се опитват да изпратят съобщение до контакт, който ги е блокирал, съобщението изчезва след няколко минути. Но не успяхме да повторим това през май 2021 г.

Обърнете внимание на вашите съобщения

Като цяло GroupMe е чудесен инструмент за организиране на по -големи групи, но има забележима липса на определени функции.

Липсата на опцията „Видяно“ за групови разговори може да отблъсне много потребители. Ако сте един от тези, които предпочитат да знаят състоянието на съобщението, може да искате да превключите към друго приложение.

Какво мислите за функциите на GroupMe? Дали липсата на опцията „Видяно“ е добро или лошо? Споделете вашето мнение в секцията за коментари по -долу.

скорошни публикации