Как да блокирате номер в сигнал

Ако нежелан човек ви притеснява в Signal, ще искате да блокирате техния номер. За щастие, това е лесен процес, който ще ви освободи от неудобството веднъж завинаги.

Как да блокирате номер в сигнал

В тази статия ще ви покажем как да блокирате номер в Signal и да отговорите на всички горещи въпроси, свързани с проблема.

Как да блокирате номер по сигнал

Въпреки че Signal е доста сигурна платформа за съобщения и обаждания, той в никакъв случай не е устойчив на куршуми. Дори и да сте взели предпазните мерки за създаване на вашия акаунт в Signal, използвайки номер на Google Voice, има вероятност някой в ​​крайна сметка да се промъкне през пукнатините и да ви притесни. За щастие, блокирането им е толкова лесно:

  1. Отворете приложението Signal на избраното от вас устройство.

  2. Отидете във входящата си поща.

  3. Отворете разговор с/от човека, който искате да блокирате.
  4. Докоснете името им в горната част на този екран.

  5. Натиснете „Блокиране на потребителя“ в долната част на този екран и го потвърдете, като кликнете върху „Блокиране“ след това.

  6. Докоснете „OK“ в изскачащия прозорец и сте готови.

Как да блокирате номер в списъка си с контакти в Signal

За съжаление може да се наложи да блокирате някого в списъка си с контакти, така че той никога повече да не може да се свърже с вас. Ако попаднете в неприятна ситуация като тази, ето стъпките, които трябва да следвате:

  1. Отворете контактите си в приложението.

  2. Изберете контакта, който искате да блокирате.

  3. В горния десен ъгъл щракнете върху опцията „Още“.

  4. Натиснете опцията „Блокиране на контакт“.

  5. Потвърдете действието си, като натиснете „OK“.

И това е. След като извършите тези действия, този човек няма да може да се свърже отново с вас чрез Signal.

Как да блокирате числа и групи в сигнал

Понякога може да се окажете случайно добавени към група и да нямате представа как сте попаднали там. Но най -лошото е да не знаеш как да се измъкнеш от ситуацията. За щастие масовото блокиране е също толкова лесно, колкото блокирането на отделен човек. Ето как се прави:

  1. Отворете приложението Signal на телефона си.

  2. Отворете чат с нежелания контакт или номер.
  3. Докоснете заглавката на чата с името на групата или контакта.

  4. Изберете „Блокиране на тази група“.

  5. Натиснете отново „блок“, за да потвърдите намеренията си.

  6. Изберете „OK“, за да завършите процеса.

И за това се погрижи. Ако се върнете към чата с групата, която сте блокирали, ще видите предупреждение, което показва, че няма да получавате повече кореспонденция от тях, докато не ги деблокирате.

Как да блокирате потребители на сигнал на Android

Блокирането на някой от Signal на Android не трябва да отнема повече от минута или две. След това заинтересованото лице няма да може да се свърже отново с вас. Те също няма да знаят, че сте ги блокирали. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези прости стъпки:

  1. Изберете приложението от началния екран на вашия Android.

  2. Докоснете потребителския си профил в горния ляв ъгъл на екрана на приложението.

    `

  3. От това меню изберете „Поверителност“.

  4. Изберете „Блокирани потребители“.

  5. След това докоснете „Добавяне на блокиран потребител“.

  6. В този момент вашият списък с контакти ще се появи. Изберете контактите, които искате да блокирате.

Как да блокирате потребители на сигнали на iPhone

Ако наскоро сте преминали към iPhone от Android, вероятно сте забелязали, че всичко изглежда работи малко по -различно. Опциите и менютата обикновено са доста сходни, но често се намират на различни места. Добрата новина обаче е, че процесът все още е наистина прост. За да блокирате потребителите на Signal от вашия iPhone, ето какво трябва да направите:

  1. Отворете приложението Signal на вашия iPhone.

  2. Първо отидете в чата с човека, от когото не искате да чувате.

  3. В този момент, ако потребителят не е във вашите контакти, може да ви даде възможност да блокирате.
  4. Докоснете този изскачащ прозорец и след това натиснете „Блокиране“.

Като алтернатива, когато не получите това изскачащо съобщение, стъпките са следните:

  1. Докоснете контакта, който искате да блокирате.

  2. Изберете „Блокиране на този потребител“ от менюто.

  3. Докоснете „Блокиране“ в изскачащото меню.

  4. Натиснете „OK“, за да потвърдите.

Как да деблокирате потребители на Android

Ако погрешно блокирате грешния човек, не се притеснявайте, всичко не е загубено. Всъщност този човек дори не трябва да знае, че сте го блокирали. За да отворите отново комуникационните линии, направете следното:

  1. Отворете приложението Signal на устройството си с Android.

  2. След това докоснете вашия профил на Signal.

  3. Изберете „Поверителност“ от менюто.

  4. Изберете „Блокирани потребители“.

  5. Докоснете контакта или номера, който искате да деблокирате, и докоснете „Деблокиране“.

Как да деблокирате потребители на iPhone

Има доста различни начини за деблокиране на потребителите на Signal на iPhone. Всички те работят, но някои са по -лесни и логични от други. Ето най -бързия начин да заобиколите проблема:

  1. Отидете на приложението Signal на вашия iPhone.

  2. Докоснете нишката за чат с потребителя, който искате да деблокирате.
  3. Ще забележите червен банер с надпис „Блокирахте този потребител“.

  4. Изберете „Деблокиране на потребител“ в долната част на този екран

И това е всичко. Сега трябва незабавно да можете да възобновите комуникацията с лицето, което сте блокирали. В някои случаи може би вече сте решили да изтриете съществуващата нишка за разговори с въпросния потребител. Не се притеснявай. Това не означава, че те не могат да бъдат отблокирани отново. Ето кратко решение за този сценарий:

  1. Отидете в раздела „Основни настройки“ на приложението Signal.
  2. Натиснете иконата на зъбно колело в горния ляв ъгъл на екрана.

  3. След това докоснете „Поверителност“ на страницата с настройки.

  4. След това натиснете „Блокиран“ в горната част на екрана.

  5. Докоснете номера, който искате да деблокирате.

  6. Натиснете „Деблокиране“ в изскачащото меню и „OK“, за да финализирате решението си.

Допълнителни често задавани въпроси

Какво се случва, когато деблокирам контакт?

Първото нещо, което се случва, е, че веднага ще можете да общувате отново. Текстовете и обажданията ще преминават нормално. Има едно нещо, което обаче може да улови някои хора. Всички съобщения, изпратени от този човек, докато са били блокирани, ще бъдат загубени в етера.

Така че, ако сте ги блокирали по погрешка, може да се наложи да започнете да работите върху история! Отделно от това, бизнесът е както обикновено.

Как да преглеждате блокираните потребители в Signal?

Ако вашият номер е особено силно трафикиран, може да е трудно да следите кой е бил блокиран и кой не. За щастие, Signal е доста лесно и интуитивно приложение за използване. Намирането на вашия списък за блокиране изобщо не отнема много време и усилия.

Ето как да се справите:

• Отворете приложението Signal на вашето устройство.

• Докоснете трите точки в горния десен ъгъл.

• След това натиснете „Поверителност“.

• След това докоснете „Блокирани контакти“.

Това ще изведе списък с всички, които сте блокирали. Можете също да деблокирате хора от този екран, ако искате.

Какво се случва, когато блокирам сигнала?

Страхотен въпрос. Когато блокирате Signal, той не изпраща автоматично съобщение до човека, когото сте блокирали, като го информира за ситуацията. Това означава, че можете да блокирате както желаете, без да добавяте допълнителна нежелана драма.

Когато блокираният човек ви изпрати съобщение, то все още ще изглежда като изпратено от тяхна страна. Но съобщението никога няма да се появи на телефона ви. Вместо това изчезва в етера.

Как да разбера дали съм бил блокиран в Signal?

Всъщност в повечето случаи няма да имате представа, че сте блокирани. Вместо това просто ще изглежда, че човекът, на когото изпращате съобщения, не е проверил входящата си поща.

Бързи и лесни начини за блокиране на номера по сигнал

И така, ето го. Блокирането на хора и групи в Signal е доста бързо и безпроблемно. Като цяло приложението е сигурен и солиден начин за лична комуникация с вашите контакти. Signal обаче не носи отговорност да гарантира вашата поверителност. За да засилите наистина личната си сигурност, препоръчваме да промените номера си в Signal.

Какви други приложения бихте препоръчали за защитена комуникация? Ще се радваме да чуем за тях в секцията за коментари по -долу.

скорошни публикации